Bij Make sense helpen wij u om uw verhaal te vertellen, op een aansprekende visuele manier. Wij doen dit onder andere door middel van infographics, films en uitleganimaties.

Wij geloven in een open samenwerking met onze klanten. Zo wordt ieders kennis optimaal benut. Make sense werkt dus niet voor, maar mét haar klanten. Een manier van werken die heeft geleid tot een divers portfolio en, belangrijker, enthousiaste opdrachtgevers.

Make sense is onderdeel van ondernemerscoöperatie StoryTailors U.A. Zo kunnen we met een vast team specialisten ook grotere projecten aan.

Weten hoe Make sense uw organisatie op de kaart zet? Bel even met Maarten Kersten via +31 6 27 52 80 20

Uitgelichte projecten

Hier zijn we trots op

Tevreden klanten

Daar doen we het voor
 • Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Jullie hulp en creativiteit heeft ons als organisatie veel gebracht, dank daarvoor. En voor de award die we hiermee wonnen. Ik blijf fan van jullie werk.
 • Make sense bedenkt effectieve én creatieve oplossingen voor complexe communicatievraagstukken. Bijvoorbeeld: hoe leg je zorgkosten ‘leuk en makkelijk’ uit aan patiënten? En hoe wijs je op risico’s zonder het gevaar dat het als anti-reclame wordt ervaren? Deze campagne is zeer positief ontvangen en inmiddels door andere ziekenhuizen overgenomen.
  Esther Muusse
  Dijklander Ziekenhuis | Enkhuizen, Hoorn, Purmerend, Volendam
 • Trots op het resultaat! 💝💖😀 En ik heb groot respect voor jullie inlevingsvermogen om al onze kritische opmerkingen om te zetten in het perfecte plaatje👍 Dankjewel!
 • Make sense vraagt door, denkt mee, geeft ongevraagd advies en maakt de campagne helemaal af door goed te monitoren wat het effect is. De samenwerking is erg plezierig, de service blijft verrassen.
  Esther Muusse
  Dijklander Ziekenhuis